Olen 27-vuotias helsinkiläinen näyttelijä ja laulaja. Olen valmistunut musiikkiteatterin ammattilaiseksi 

Tampereen Ammattikorkeakoulusta ja muusikoksi Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta, pääaineenani pop/jazz-laulu. Alunperin olen aloittanut musiikkiopinnot klassisella viululla, ja muita soittimiani ovat piano, kitara ja poikkihuilu. 

Työskentelen tällä hetkellä kiinnitettynä näyttelijänä Helsingin Kaupunginteatterissa. Suurella näyttämöllä nähdään näytelmä Humiseva harju, sekä koko perheen suurmusikaali Pieni Merenneito, jossa näyttelen prinsessa Arielin roolin. Esitysten lisäksi harjoittelemme syksyllä ensi-iltansa saavaa musikaalia Päiväni murmelina. Teatteritöiden ohella teen ympäri vuoden äänitöitä ja monipuolisesti keikkaa Bilebändi Soulmostin solistina. Vapaahetkinäni näen ystäviäni, soittelen kitaraa ja neulon villasukkia! 

”Merenneito Arielina sädehtii kerrassaan hurmaava Sonja Pajunoja, jolla on paitsi upea ääni myös Arielin rooliin tarvittavaa karismaa ja sulokkuutta.”

Annina Pennonen/Kotiliesi 30.8.2019

"Liike- ja elekieli on myös ohjattu onnistuneesti, niin että esimerkiksi Sonja Pajunojan Isabellan rakastuminen on vastaansanomattoman hauska – mutta ehdottoman tyylikäs." 

Sanna Kangasniemi/Helsingin Sanomat 31.1.2020

"Pajunoja näyttelee vaativan roolinsa valtavalla intensiteetillä."

Me Viisi -elämysblogi 13.3.2018

"Sonja Pajunojan Rizzo on sähäkkä ja särmikkään äksy tyttö."

Markus Määttänen/Aamulehti 5.2.2016

© Sonja Pajunoja 2020

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • sonja_pajunoja_laaja_s-1
Kuva: Nooa Karinen