top of page

Arvosteluja

”Kaupunginteatterin avioero- ja pettämistarina sähäköityy arkisten hetkien romahduksissa – Ilman sinua ajaa henkilönsä seksin, rakkauden ja kiintymyksen turbulenssiin” Frida Maria Pessi/Turun Sanomat 24.3.2023

"Liike- ja elekieli on myös ohjattu onnistuneesti, niin että esimerkiksi Sonja Pajunojan Isabellan rakastuminen on vastaansanomattoman hauska – mutta ehdottoman tyylikäs."

Sanna Kangasniemi/Helsingin Sanomat 31.1.2020

"Lintonin isännän tyttären Isabellan (Sonja Pajunoja) äkillinen rakastuminen Heathcliffiin on huumoria tihkuvaa kiihkoa."

LoukkoZine 2020

”Merenneito Arielina sädehtii kerrassaan hurmaava Sonja Pajunoja, jolla on paitsi upea ääni myös Arielin rooliin tarvittavaa karismaa ja sulokkuutta.”

Annina Pennonen/Kotiliesi 30.8.2019

"Sonja Pajunoja on kuin syntynyt tähän rooliin. Niin erinomaisesti hän tuo eloon nuoren ja villin Arielin. Ja hänen lauluäänensä on kuin seireenillä ikään."

Aina eturivissä 24.9.2019

"Pajunoja näyttelee vaativan roolinsa valtavalla intensiteetillä."

Me Viisi -elämysblogi 13.3.2018

"Sonja Pajunojan Rizzo on sähäkkä ja särmikkään äksy tyttö."

Markus Määttänen/Aamulehti 5.2.2016

Palautteita

”Huippusuositus Sonjalle 😍 Upea ääni, valovoimainen ja sympaattinen esiintyjä, mikä vaan genre hallussa! Mä niin toivon, että saadaan teidät uudestaan juhliimme myös tulevaisuudessa 😍

***

”Kiitos sinulle, Sonja! Päivänsankari oli vaikuttunut. Säilytän tietosi, ja jos sallit, olen sinuun yhteydessä kun seuraavan kerran perheessä tarvitaan lämminhenkistä laulajaa.”

***

"Koko tanssiosio oli yhtä iloa ja ihanaa tunnelmaa! Kaiken lisäksi meillä oli monia sykähdyttäviä hetkiä kun toiveitamme oli niin ihanasti otettu huomioon. 

Vieraille tärkeät biisit ajoitettiin mainiosti settien alkuun.

 

Soulmost on upea yhdistelmä ammattitaitoa, lämmintä iloa ja tilannetajua.

Juhlan tanssiosion suunnittelu sujui hienossa yhteistyössä. Settilista on mahtava, toiveitamme kuunneltiin ja samalla luotimme täysin bändin näkemykseen ja osaamiseen.

Sonjalla on upea ääni ja hänellä ja taitavalla bändillä on yhdessä lämminta ja loisteliasta karismaa.

Soulmost saa juhlaväen tanssilattialle! Myös ne ikäluokat ja kaverit joita yleensä saisi sinne houkutella.

Sujuva yhteistyö jatkui läpi juhlapäivän, bändi oli iloisella ja joustavalla huomaavaisuudella luomassa hyvin soljuvaa juhlaa. (Kaaso lähetteli mukavasta yhteistyöstä terveisiä!)

 

Suosittelemme Soulmostia varauksetta ja kehotamme buukkaamaan bändin heti jos vain saatte!"

***

"Soulmost sai häidemme tunnelman kattoon eikä jättänyt ainuttakaan vierasta kylmäksi. Settilista oli loistava, saimme mukaan helposti omia toivebiisejämme ja koko bändistä huokui ammattitaito, musikaalisuus ja ihan mieletön meininki. Kirsikkana kakun päällä oli kertakaikkisen ilmiömäinen saksofonisti! Jokainen tanssilattialla jorannut vieraamme ylisti Soulmostia ja me hääparina olimme haljeta onnesta. Tämän kaiken lisäksi Sonjan kanssa oli todella helppoa sopia kaikista käytännön asioista ja saimme myös hyviä neuvoja kokonaisuuden organisointiin häneltä.

Suosittelemme Soulmostia täydestä sydämestämme. Aivan mielettömän upea ja mahtava bändi."

"Soulmost oli esiintymässä häissämme heinäkuussa, emmekä voi muuta kuin suuresti suositella! Kommunikointi ja suunnittelu ennen hääpäivää oli helppoa, ja mietimme yhdessä juuri meidän päivään sopivan kokonaisuuden. Hääpäivänä järjestelyt menivät sujuvasti ja vaivatta, ja ennen kaikkea tunnelma häissä oli aivan uskomattoman upea! Soulmost ylitti kaikki odotuksemme täysin ja myös häävieraat kehuivat kovasti. Kaiken kaikkiaan erittäin ammattitaitoinen, osaava ja lämminhenkinen jengi, jonka ottaisimme milloin tahansa uudelleen esiintymään juhliimme!"

***

"Todella ammattitaitoinen ja osaava porukka! Suosittelen kaikella lämmöllä! Juhlavieraat ovat vuolaasti kehuneet bändiä ja kiitelleet tunnelmaa häidemme jälkeen. Itselleni ihaninta oli nähdä koko hääseurue hymyillen tanssilattialla pitämässä hauskaa!"

***

"Sonja ja bändi. Teitte päivästämme ikimuistoisen aivan mahtavalla showlla. Iso iso kiitos koko poppoolle. Olette todella ammattitaitoinen huippujengi!"

***

"Aivan kertakaikkisen mahtavat suosittelut tälle upealle bändille😍 Löysimme Soulmostin pikkujouluihimme ja bändi on musiikillisen taitavuuden lisäksi aivan kertakaikkisen virtuoosi myös spiikkaamaan ja ottamaan yleisönsä💖 Suosittelut myös bändin tarjoamalle livekaraoke-mahdollisuudelle, juhlayleisö oli näistä "omiensa" esityksistä aivan haltioissaan🤩 Mahtava onnistunut juhla, jossa bändillä merkittävä osuus! Kiitos, toivottavasti saamme tehdä tulevaisuudessakin yhteistyötä🎶❤️🎵"

bottom of page