top of page
Hki_actors10763.jpg

Olen 31-vuotias helsinkiläinen näyttelijä, laulaja ja muusikko. Työskentelen tällä hetkellä näyttelijänä Turun Kaupunginteatterissa, musikaalissa Once. Harjoitukset ovat käynnissä ja teos saa ensi-iltansa tämän vuoden elokuussa. Teatteritöiden ohella teen töitä ääninäyttelijänä ja keikkailen Bilebändi Soulmostin solistina. Minut voi tilata myös yksin keikalle kitarani kanssa! Vapaahetkinäni vietän aikaa perheeni kanssa, käyn hiihtolenkeillä ja neulon villasukkia.

 

Olen valmistunut musiikkiteatterin ammattilaiseksi 

Tampereen Ammattikorkeakoulusta ja muusikoksi Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta, pääaineenani pop/jazz-laulu. Muita instrumenttejani ovat viulu, kitara, piano ja ukulele. Ensi syksynä pääsen soittamaan lavalla myös haitaria!

Yli 10 vuoden ajan olen saanut tehdä oman alan töitä niin freelancerina,  kuin kiinnitettynä näyttelijänä (Helsingin Kaupunginteatteri 2019-2021). Minut on saattanut nähdä muun muassa farssissa Lomasolmu, draamassa Ilman sinua, sekä koko perheen suurmusikaalissa Pieni Merenneito, jossa näyttelin prinsessa Arielin roolin.

Laajemman ansioluetteloni löydät täältä!

Pidän haasteista ja olen avoin kaikenlaisille työmahdollisuuksille!  Haluan jatkuvasti kehittää itseäni. Olen motivoitunut, monipuolinen ja muuntautumiskykyinen.

 

Ps. Pikapaikkaukset ovat yksi erityisvahvuuksistani.

bottom of page