SONJA5.jpg

Olen 29-vuotias helsinkiläinen freelancenäyttelijä ja -laulaja. Olen valmistunut musiikkiteatterin ammattilaiseksi 

Tampereen Ammattikorkeakoulusta ja muusikoksi Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta, pääaineenani pop/jazz-laulu. Alunperin olen aloittanut musiikkiopinnot klassisella viululla, ja muita soittimiani ovat piano, kitara, ukulele ja poikkihuilu. 

Opetan tällä hetkellä musiikkiteatteria nuorille Musiikkiteatteri Spektrillä. Pidän myös Seikkailumuskaritunteja ja annan laulun yksityistunteja. Tulevana kesänä esiinnyn Törnävän kesäteatterin musikaalissa Murhan ja rakkauden käsikirja herrasmiehille. Teatteritöiden ja opetusten ohella työskentelen ääninäyttelijänä ja teen keikkaa Bilebändi Soulmostin solistina. Minut voi tilata myös yksin keikalle kitarani kanssa! Vapaahetkinäni vietän aikaa perheeni kanssa, käyn hiihtolenkeillä ja neulon villasukkia. 

Työskentelin 2019-2021 kiinnitettynä näyttelijänä Helsingin Kaupunginteatterissa. Minut on saattanut nähdä muun muassa koko perheen suurmusikaalissa Pieni Merenneito, jossa näyttelin prinsessa Arielin roolin. Muita töitäni viime vuosilta on Isabellan rooli näytelmässä Humiseva harju ja useita eri rooleja musikaalikomediassa Päiväni murmelina. Laajemman ansioluetteloni löydät täältä