top of page
Hki_actors10763.jpg

Olen 31-vuotias helsinkiläinen freelancenäyttelijä ja -laulaja. Olen valmistunut musiikkiteatterin ammattilaiseksi 

Tampereen Ammattikorkeakoulusta ja muusikoksi Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta, pääaineenani pop/jazz-laulu. Alunperin olen aloittanut musiikkiopinnot klassisella viululla, ja muita soittimiani ovat piano, kitara, ukulele ja poikkihuilu. 

Työskentelen tällä hetkellä näyttelijänä Linnateatterissa, farssikomediassa Lomasolmu. Teatteritöiden ohella annan laulutunteja, työskentelen ääninäyttelijänä ja teen keikkaa Bilebändi Soulmostin solistina. Minut voi tilata myös yksin keikalle kitarani kanssa! Vapaahetkinäni vietän aikaa perheeni kanssa, käyn hiihtolenkeillä ja neulon villasukkia. 

Työskentelin viime keväänä Turun Kaupunginteatterissa ja vuosina 2019-2021 kiinnitettynä näyttelijänä Helsingin Kaupunginteatterissa. Minut on saattanut nähdä muun muassa näytelmässä Ilman sinua, sekä koko perheen suurmusikaalissa Pieni Merenneito, jossa näyttelin prinsessa Arielin roolin. Laajemman ansioluetteloni löydät täältä

Ps. Spesiaalia joulukuussa! Kuuden muusikon suunnittelema Kuusi yötä jouluun -konsertti kajahtaa Vanajan kirkossa maanantaina 18.12.2023 klo 19. Tästä lisätietoihin ja lippuihin!

bottom of page