Päärooli musikaalissa Pieni merenneito

13.2.2019

Nyt se on julkista!

Helsingin Kaupunginteatterin suuren näyttämön valtaa ensi syksynä koko perheen suurmusikaali Pieni merenneito! Kiitollisena ja otettuna saan ilmoittaa, että minut on valittu Arielin rooliin. Harjoitukset alkavat maaliskuussa ja ensi-ilta koittaa 29.8.2019. 

Jos lähdenkin huomenna -musiikkiteatteriesitys

7.2.2019

Ke 6.3.2019 klo 20, Kulttuuriravintola Kivi

Ohjaus Pyry Smolander, rooleissa Sonja Pajunoja ja Maija Pihlajaoja

Mitä olisit valmis tekemään rikkoaksesi puhumattomuuden kulttuurin? Mitä on tarpeellista sanoa ääneen ja mitä puolestaan kuulla jonkun sanovan?

Saara huijaa läheisimmät ystävänsä itselleen järjestämäänsä "muistotilaisuuteen". Mistä tarve muistella omaa elämää oikein kumpuaa? Saaran kohdatessa läheisimmät ystävänsä, hän joutuu väistämättä myös kohtaamaan itsensä.

Jos lähdenkin huomenna -musiikkiteatteriesitys kertoo tragikomedian keinoin selviytymisestä elämän heitellessä.

Keikkakesä pulkassa! Syyskausi avattu!

8.9.2018

Kesä kului keikkaillessa Bilebändi Soulmostin solistina! Ihanaa! Nyt syksyn pöhinät ovat jo hurjaa vauhtia käynnissä ja Kinky Boots-musikaalin esitykset rullaavat viikoittain Helsingin Kaupunginteatterissa. Ensi-illan jälkeen saimme useita huikeita arvioita, mm. Helsingin Sanomat antoi musikaalille 5 tähteä!

100. Cats-näytös!

13.5.2018

Kissailut on kissailtu! Viimeinen Cats vedettiin viime lauantaina ja siihen päättyivät kevään esitykset! Samalla tuli tasan 5 vuotta siitä kun aloitin työt Tampereen Teatterissa. Aivan upea työpaikka, jossa ehdin tehdä produktiot Les Misérables, Sugar - Piukat paikat ja Cats. 

 

Vielä pari viikkoa Kinky Boots-treenejä Helsingin Kaupunginteatterissa ja sitten siirryn kesälomalle! Ihanaa kesää kaikille! 

Kinky Boots!

15.3.2018

Nyt se on julkista!

 

Olen mukana Helsingin Kaupunginteatterin musikaalissa Kinky Boots, joka saa ensi-iltansa 30.8.2018. 

Ihanaa Uutta Vuotta 2018!

7.1.2018

Tänään koittaa paluu arkeen. Opinnot TAMKissa ja näytökset Tampereen Teatterissa jatkuvat. Helmikuusta eteenpäin harjoittelemme Godspell-musikaalia, jonka ensi-ilta on ke 7.3.2018 Tampereen Työväen Teatterissa. Godspell nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa ja minulla on kunnia saada esiintyä Jeesuksen roolissa. Tutustu musikaaliin teatterin sivuilla ja osta liput! 

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

13.2.2017

Eräs kaunis iltapäivä istahdettiin Antin kanssa fiilistelemään Ed Sheeranin uutta materiaalia. Tehtiin cover biisistä Shape Of You! :) 

New year, new recordings!

17.1.2017

Vuosi 2017 on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Opiskelut, teatterityöt ja keikkailu jatkuvat. Silti on ollut aikaa tehdä Soulmostin kanssa äänityksiä, ja tässä niistä yksi! Biisinä toimii Demi Lovaton balladi Stone Cold.

 

Soulmostin sivuilta löydät myös bilepotpurin, kannattaa käydä vilkaisemassa! ;)

Teatterimuusikoiden demoilta!

11.12.2016

Eilen taas demoiltiin, ja tällä kertaa Kulttuuriravintola Kivessä. TAMKin teatterimuusikoilla on muutaman kerran vuodessa demoiltoja, joissa saa tehdä jotain harjoiteltua tai nousta spontaanisti lavalle esittämään mitä tahansa! 

Valitsin esitettäväksi biisin Right Hand Man, musikaalista Something Rotten! Treenattiin tuota biisiä ekan kerran samana päivänä tuntia ennen keikkaa, ja tässä lopputulos. Klikkaa boxia, ja käy tsekkaamassa meidän esitys :)

Spring Awakeningin treenit alkoivat!

13.11.2016

TAMKin ja Tampereen Työväen Teatterin yhteistuotantona nähdään ensi keväänä musikaali Spring Awakening. Harjoituskausi käynnistettiin tänään lukuharjoituksella ja koko työryhmä on erittäin innoissaan tulevista viikoista! Ensi-ilta koittaa pe 24.2.2017 ja esityksiä on keväällä vain 6 kappaletta, joten ole nopea ja varaa liput jo nyt! 

1 / 2

Please reload

© Sonja Pajunoja 2019

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • CV