top of page

Uutta katsottavaa!

5.9.2020

Tein kesällä tosi paljon äänitöitä. Nyt sarjat ja leffat alkavat pikkuhiljaa ilmestyä suoratoistopalveluihin! 

 

Ensimmäisenä vinkkaan uudesta koko perheen toimintakomediasta, jossa ääninäyttelen Malin Åkermanin näyttelemän roolin. Kyseessä on Netflix-elokuva Sleepover ja se löytyy suomeksi dubattuna nimikkeellä Äidin viimeinen keikka. Katso ja bongaa tuttuja ääniä! Kivaa leffailtaa! 

Ensi-ilta!

2.9.2020

Päivänä murmelina -musikaalikomedia saa tänään ensi-iltansa! Olemme harjoitelleet teosta jo heinäkuun alusta ja on ihanaa vihdoin päästä käsiksi esityskauteen.

 

Pieni merenneito -musikaali jatkoi jo elokuun alussa näytöksiään ja teatterissamme ollaan todella panostettu sekä työntekijöiden että katsojien turvajärjestelyihin. Luethan Helsingin Kaupunginteatterin sivuilta kattavan ohjeistuksen ennen saapumistasi teatteriin. Löydät sen heti etusivulta, tai klikkaamalla alla olevasta linkistä! 

Humiseva harju

17.11.2019

Helsingin Kaupunginteatterin alkuvuoden 2020 ohjelmisto on julkaistu! Suurella näyttämöllä vietetään ensi vuoden ensimmäistä ensi-iltaa torstaina 30.1.2020. Emily Brontën romaani Humiseva Harju (Wuthering Heights, 1847) nähdään Jo Cliffordin dramatisoimana, Ville Koskivaaran suomentamana ja Lauri Maijalan ohjaamana. Pääosissa näyttelevät muun muassa Oona Airola ja Markus Järvenpää. 

 

On suuri ilo olla osa tätä upeaa työryhmää! Treenit alkoivat lokakuun lopussa ja huomenna pääsemme ensimmäistä kertaa harjoittelemaan suurelle näyttämölle. 
 

Teatterikuulumisia

9.10.2019

Syksy on lähtenyt vauhdilla käyntiin! Pieni merenneito -musikaali pyörii viikottain suurella näyttämöllä loppuunmyydyille katsomoille. Mikäli haluat nähdä tämän spektaakkelin, toimi pian ja varaa lippusi nyt! 

Aloitin elokuussa kiinnitettynä näyttelijänä Helsingin Kaupunginteatterissa. Seuraavan kerran, kun kirjoittelen tänne, kerron mitä näytelmää alan seuraavaksi harjoitella! Ihanaa syksyä! 

Päärooli musikaalissa Pieni merenneito

13.2.2019

Nyt se on julkista!

Helsingin Kaupunginteatterin suuren näyttämön valtaa ensi syksynä koko perheen suurmusikaali Pieni merenneito! Kiitollisena ja otettuna saan ilmoittaa, että minut on valittu Arielin rooliin. Harjoitukset alkavat maaliskuussa ja ensi-ilta koittaa 29.8.2019. 

Jos lähdenkin huomenna -musiikkiteatteriesitys

7.2.2019

Ke 6.3.2019 klo 20, Kulttuuriravintola Kivi

Ohjaus Pyry Smolander, rooleissa Sonja Pajunoja ja Maija Pihlajaoja

Mitä olisit valmis tekemään rikkoaksesi puhumattomuuden kulttuurin? Mitä on tarpeellista sanoa ääneen ja mitä puolestaan kuulla jonkun sanovan?

Saara huijaa läheisimmät ystävänsä itselleen järjestämäänsä "muistotilaisuuteen". Mistä tarve muistella omaa elämää oikein kumpuaa? Saaran kohdatessa läheisimmät ystävänsä, hän joutuu väistämättä myös kohtaamaan itsensä.

Jos lähdenkin huomenna -musiikkiteatteriesitys kertoo tragikomedian keinoin selviytymisestä elämän heitellessä.

Keikkakesä pulkassa! Syyskausi avattu!

8.9.2018

Kesä kului keikkaillessa Bilebändi Soulmostin solistina! Ihanaa! Nyt syksyn pöhinät ovat jo hurjaa vauhtia käynnissä ja Kinky Boots-musikaalin esitykset rullaavat viikoittain Helsingin Kaupunginteatterissa. Ensi-illan jälkeen saimme useita huikeita arvioita, mm. Helsingin Sanomat antoi musikaalille 5 tähteä!

100. Cats-näytös!

13.5.2018

Kissailut on kissailtu! Viimeinen Cats vedettiin viime lauantaina ja siihen päättyivät kevään esitykset! Samalla tuli tasan 5 vuotta siitä kun aloitin työt Tampereen Teatterissa. Aivan upea työpaikka, jossa ehdin tehdä produktiot Les Misérables, Sugar - Piukat paikat ja Cats. 

 

Vielä pari viikkoa Kinky Boots-treenejä Helsingin Kaupunginteatterissa ja sitten siirryn kesälomalle! Ihanaa kesää kaikille! 

Kinky Boots!

15.3.2018

Nyt se on julkista!

 

Olen mukana Helsingin Kaupunginteatterin musikaalissa Kinky Boots, joka saa ensi-iltansa 30.8.2018. 

Ihanaa Uutta Vuotta 2018!

7.1.2018

Tänään koittaa paluu arkeen. Opinnot TAMKissa ja näytökset Tampereen Teatterissa jatkuvat. Helmikuusta eteenpäin harjoittelemme Godspell-musikaalia, jonka ensi-ilta on ke 7.3.2018 Tampereen Työväen Teatterissa. Godspell nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa ja minulla on kunnia saada esiintyä Jeesuksen roolissa. Tutustu musikaaliin teatterin sivuilla ja osta liput! 

1 / 2

Please reload

bottom of page